Escort Beylikdüzü Türbanlı Çapkın Kübra
Kocam ile aramda cinsel sorunlar yaşıyorduk. Bundan dolayı tıbbi bir destek almaya karar verdim. Türbanlı escort Beylikdüzü Kübra olmadan önce genç ve zayıf bedenimi hekime teslim etmeye karar verdiğim bir dönemdi. Bütün cesaretimi toplayarak kadınsal hastalıklar ile ilgilenen hekime gittim. Kendisine kocam ile aramda pek çok sorun olduğunu ve vajinamın çok dar olmasından dolayı soktuğunda adeta vajinamın patlayacakmış gibi hissettirdiğini dile getirdim. Sorunlarımın geri kalanını da sıraladıktan sonra tedavi için bazı testler yapması gerektiğini söyledi. Vajinal sorunumu anlama aşamasına geldikten sonra ise işler sarpa sarmaya başlamıştı. Dini inancı doruklarda yaşayan ve baş örtülü bir kadındım. Yani ben aslında hiç bir zaman Escort Beylikdüzü kadını değildim. Buna rağmen doktorumun isteği beni çok şaşırtıyordu.
Öncesinden bahsetmem gerekirse beni bir masaya oturttu. Daha sonra ise külotumu ve eteğimi çıkarttırıp önüne bir perde çekti. Bacaklarımı iki yana açmamı sağladıktan sonra ise elleriyle vajinamı okşamaya ve parmağını sokmaya başladı. O an Escort Beylikdüzü kızların ne yaşadığını ve neden böyle azgın olduklarını anlıyordum. Buraya kadar her şey normaldi. Sonuç itibariyle doktor ile hasta arasında mahrem olmazdı ve sorunu anlaması için belli ki şart olan şeyleri yapıyordu. Ancak parmağını kocamdan çok daha farklı ve özel bir şekilde sokuyordu. Resmen G noktama hükmediyordu. Bir yandan zevkten dolayı derinden derine nefes alıyordum. Derken vajinamdan içeri bir şey girdiğini fark ettim. Bu sefer gerçekten çok iyi hissediyordum. Hatta daha derine sokmasını söylememek için kendimi zor tutuyordum. Önümde perde olduğu için ne soktuğunu göremiyordum. Meraktan dolayı perdeyi kaldırdığımda soktuğu şeyin kendi penisi olduğunu fark ettim.
O ana değin medikal bir alet ile içimi okşuyor sanmıştım. Ne diyeceğimi bilemedim ancak durmasını istemek gibi bir niyetim yoktu. Bir ara tıpkı Escort Beylikdüzü şehveti ile kalçasını elim ile kavrayıp kendime çektiğimi anımsıyorum. Bir iki dakika boyunca vajinama çaktıktan sonra penisini geri çekip fermuarını kapattı. Neden böyle bir şey yaptığını sorduğumda ise tedavinin bittiğini sorunu anladığını ve devam etmek için nedeni olmadığını söyledi. Ben ise çoktan baştan çıkmıştım. Tek istediğim daha fazla sokmasıydı. Dolayısıyla istediğimi alacaktım. Nitekim aldım da. Tedaviden sonra ilk işim kocamdan ayrılıp Escort Beylikdüzü camiasına katılmak oldu.
1454 genel görüntüleme, 1 today